Vi begynner med å sette karakter på samtlige Premier League lags overgangsvindu i sommer før vi tar for oss runde 3 i Premier League hvor Man City ødela Arsenal, Manchester United var heldige mot Wolves og poengdelingen på Anfield mellom Liverpool og Chelsea som også var vår hovedkamp.

Deretter tok vi som vanlig turen til Spania og La Liga hvor det morsomste oppgjøret faktisk var Atletico Madrid mot Villareal. Barcelona og Real Madrid hanket inn hver sin 3-poenger mens Sevilla slet offensivt mot lille Elche.

Så var det Bundesliga sin tur. Søren er høyt oppe etter Wolfsburgs seier over RB Leipzig og lover oss dikt til ære for Mark Van Bommel om det blir Europa neste sesong også. Robert Lewandowski gjør det Robert Lewandowski gjør best, nemlig score mål og Erling Braut Haaland blir avgjørende nok en gang for et BVB som kanskje sliter litt med identiteten i starten av denne sesongen.

I Serie A eller Serie Mourinho som vi snart kan kalle det imponerer flere av de antatte topplagene. Roma herjer, AC Milan er i medvind og ikke minst Inter under Simone Inzaghi har fått en fantastisk start. Det er verre med Juventus som sliter tungt i starten av sesongen.

Vi avslutter med Ligue 1 hvor PSG med Lionel Messi på benken fortsetter å samle poeng uten å virkelig ta fyr offensivt. Flere av de antatte konkurrentene til PSG har feilet fatalt i åpningen på sesongen, men var tilbake med gode resultater denne gang.

Europahjørnet ble noe begrenset da vi gikk tom for tid, men noen ord om Sporting Lisboa, Ajax og Anderlecht ble det også.

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App