Vi starter som vanlig i Premier League der araberne fra Newcastle fikk sin festaften avblåst, Chelsea ranet til seg 3 poeng mot Brentford, Mo Salah herjet og Ole Gunnar Solskjær har fått store problemer.

Det var nok en gang en amputert runde i La Liga etter landslagspausen. Sevilla "grindet" ut en seier mot Celta Vigo og Barcelona med en meget opplagt Ansu Fati spilte en god kamp mot Valencia.

I Bundesliga satte Bayern Munchen skapet på plass og viste Bayer Leverkusen hvor nivået egentlig ligger. Søren er frustrert over Wolfsburg og Erling Braut Haaland var tilbake fra skade og satte to kasser mot Mainz.

I Serie A fortsetter Napoli og AC Milan å imponere. De har fått en liten luke nå, men pass opp for Juventus under Allegri. 1-0 seierne har begynt å komme på samlebånd nå. Det skjedde også mye i sluttminuttene på Lazio - Inter det er verdt å ta en liten prat om.

I Ligue 1 er PSG totalt overlegne. Lagene bak avgir poeng til stadighet og mye tyder på at et PSG i krabbegir skal avgjøre dette tidlig. Men blir det Monaco eller Marseille som kommer nærmest?

Det blir også en ørliten Europahjørnet i og med at Mats måtte dra tidlig og dermed falt Anderlecht ut av programmet. Dessuten var det cuprunde i Portugal.

Vel bekomme

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App