Tuesday Nov 23, 2021

Episode 134 - Hola Xavi Hernandez og Bye Bye Ole Gunnar Solskjær

Vi begynner episoden med Julemarked, Inne KM og Mats sin drøm om å ta over for Ole Gunnar Solskjær før vi begynner med det vi er her for, de europeiske topp 5 ligaene.

I Premier League blir det selvsagt mye om Ole Gunnar Solskjærs farvel til Manchester United. Det blir også en liten hyllest til Chelsea, Man City og Liverpool hvor vi diskuteres oss frem til hvilket lag som har det høyeste toppnivået. Vi snakker også imot hele fotballverden angående Antonio Conte og mener han trenger tid på seg.

I La Liga blir Xavi`s debut selvsagt godt drøftet. Vinicius Junior fra helvete til himmel mot Granada og Diego Simeone har tatt grep etter at Altetico Madrid har vært i overkant underholdende de siste ukene.

I Bundesliga taper alle topp 4 lagene poeng, utenom BVB da Marco Reus senker Stuttgart mot slutten. En hyllest til Reus er på sin plass. Vi snakker også om Coronatrøbbel i Bayern Munchen, og RB Leipzig`s utrolig svake borteform.

I Serie tapte både Milan og Napoli, noe som gjør at det tetter seg litt til igjen. Inter som slo nettopp Napoli er på vei opp og Mourinho har funnet gull i Felix Arena-Gyan som avgjør kampen mot Genoa nært sagt på egen hånd. 

I Frankrike og Ligue 1 får vi dessverre nok en gang oppleve en skandale og nok en gang er det Dimitri Payet som får unngjelde. PSG lokomotivet durer videre på halv tolv og Monaco redder seg så vidt inn mot Lille.

Vi avslutter som vanlig med Europarådet hvor Sporting Lisboa hadde fri i helgen, Ajax vant etter målfest atter en gang og Anderlecht ble hjemsøkt av en tidligere Aalesund spiller.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320