Tuesday Nov 07, 2023

Episode 220 - VAR, Mikel Arteta, Vinicius Jr, Der Klassiker og Luis Enrique hyllest

Vi kjører som vanlig igjennom helgens runde i Topp 5 ligaene. Det ble en voldsomt innholdsrik runde i Premier League. Det ble et par kriger vi snakker mye om. Tottenham - Chelsea og Newcastle - Arsenal. De får selvsagt mye tid. Men vi er også innom Man City, Liverpool og Man Utd som vanlig.

I La Liga slet de 3 store, men det var kun Atletico Madrid som tapte. Det gjorde dem selvsagt uken etter at vi lanserte dem som en dark horse til ligatittelen. Vi hyller Alexander Sørloth med norsk La Liga rekord og vi ser på en VAR situasjon som har blitt en stor diskusjon i kampen mellom Celta Vigo og Sevilla.

Det ble i det hele tatt mye VAR i denne episoden. Men i Tyskland var det Der Klassiker som opptok med tid. Harry Kane banker inn mål som aldri før , Leverkusen fortsetter å vinne og Søren har en av sine vanlige Wolfsburg "ranter" hvor han konkluderer med at tiden snart er omme for NIco Kovac.

I Serie har vi lagt merke til AC Milans svake form. Er Pioli snart ferdig? Juventus spiller kjedelig fotball men vinner og Rudi Garcia hadde ingen problem med å styre Napoli til seier mot "norske" Salernitana.

I Ligue 1. blir PSG nye tilnærming til Ligue 1 et tama. Plutselig ser det ut som de tar Ligge 1 mer på alvor. Hvorfor har det blitt sånn?

Det blir litt Ballon D`or og ikke minst Europahjørnet ( Så får vi beklage hvis det ble noe rot med Tor Håkon introen ).

Enjoy

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320