Monday Nov 20, 2023

Episode 222 - Høstens Lag i Topp 5 ligaene , Norge Under Ståle Solbakken og Everton

I landslagspausen må vi finne på andre ting - Hvorfor ikke bruke den til å kåre høstens lag i Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Fikk stod foran noen voldsomme dilemmaer men ble enig til slutt på 5 lag vi alle kan stå inne for. 

Kommer Declan Rice med i laget? Kan Vinicius Jr forsvare en plass på et slikt lag? Hvem blir makkeren til Harry Kane i Bundesliga? Hvor mye dominerer Juventus defensivt i et slikt lag i Serie A? Får Aker Adams plass i høstens lag i Ligue 1?

Det ble også endel prat om Norge under Ståle Solbakken og EM kvaliken som nettopp har blitt ferdigspilt. Hva manglet? Hvilke U-21 spillere kan man ta opp for å bygge videre? Hva med Ståle Solbakkens fremtid? Bør Amahl Pellegrino inn i laget? Blir det VM i 2026?

Det blir også litt prat rundt Everton sin poengstraff og helt mot slutten går vi ned nostalgiens vei og snakker om fotballen slik vi husker den fra 90 tallet og hva som er forskjellene fra dagens fotball. Det blir i tillegg en liten Ballon D`Or Quiz helt mot slutten av sendingen.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320