Monday Dec 18, 2023

Episode 226 - Antiklimaks på Anfield, Man City, Barcelona, ThomasTuchel Masterclass og Victor Osimhen

Det var storoppgjør på Anfield denne uken. Liverpool mot Manchester United. Det ble et stort antiklimaks men ikke fritt for kontroverser. Tottenham leverte solid mot Forest, Arsenal feide Brighton av banen mens Man City gikk på en voldsom smell i sluttminuttene mot Crystal Palace. Det blir også litt Aston Villa her.

I La Liga sliter fortsatt Barcelona med å omsette sjanser. Real Madrid turer videre mens Atletico Madrid gikk på en ny bortesmell. Men Sevilla sa takk for nå til Diego Alonso. Hva tenker vi om den nye manageren som er bekreftet for Sevilla?

Bayern Munchen leverer årsbeste mot Stuttgart og Leverkusen leverte varene mot Frankfurt. Dortmund sliter med stabiliteten mens RB Leipzig leverte godt i Emil Forsbergs siste hjemmekamp for klubben.

I Serie A tapte Juventus poeng til Inter som har fått en liten luke. Milan vant Berlusconi derby og Inter demonstrerte styrke og soliditet mot Lazio. Bologna har dessuten tatt seg opp i Topp 4. 

PSG var nok noe preget av Champions League når de tok turen til Lille. Nice og Monaco fikk sjans til å knappe inn forspranget men tok ikke den muligheten. Kanskje Gattuso kan komme bakfra med Marseille?

I Europahjørnet blir det variert. Dansk Superliga. Eresdivisie. Liga Portugal. Championship og ikke minst litt Champions League trekning mot slutten av Morroa! 

Enjoy

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320