Monday May 06, 2024

Episode 241 - Tittelkampen i PL, Chelsea, Real Madrid, Edin Terzic og Bayern Munchen`s trenerjakt

Etter en liten politisk utblåsing går vi i gang med Premier League hvor Arsenal og Man City tar 3 poeng hver. Erling Haaland er tilbake med en smell, hvor avgjørende blir det i innspurten? Det er også spenning om hvem skal ta 4.plassen her , eller er det virkelig det? Tottenham kan ta den med full pott om Aston Villa fortsetter trenden de er i. Legger også litt tid i Chelsea sin positive form.

I La Liga ble Real Madrid seriemestere denne helgen, men det var fordi overraskelseslaget Girona nok en gang slår Barcelona. Vi bruker litt tid rundt alle disse 3 lagene og hopper raskt over Atletico Madrid som har blitt Atletico Madrid igjen. 

I Bundesliga er det meste avgjort men det blir likevel en lengre diskusjon rundt Edin Terzic og Dortmund. Vi snakker Bayern Munchen`s trenerjakt og må selvsagt innom Leverkusen som ikke klarer å tape fotballkamper denne sesongen.

I Serie A blir det fokus rundt de siste "ledige" Champions League plassene og litt rundt hva Juventus må gjøre for å komme tilbake på sitt gode gamle nivå.

Så avslutter vi en liten tur innom Ligue 1.

Enjoy!

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2019 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320